×
(0 resultatsresultado)

Si encara no tens clar el que estàs buscant, pots començar per aquí:

tiendas autorizadas freshly
OLI DE COCO

OLI DE COCO Eco Eco

INCI: Cocos Nucifera Oil

ObtencióEl coco és una fruita tropical obtinguda del cocoter. Del premsat de la polpa s'extreu una substància grassa amb la qual s'aconsegueix l'oli de coco.

BeneficisL'oli de coco és un dels ingredients estrella a qualsevol rutina de bellesa. És perfecte per a la cura dels cabells, serveix de condicionador, repara el cabell danyat i el reestructura incrementant la seva resistència. Ric en àcids grassos, nodreix i hidrata el cabell, deixant un efecte suau i sedós.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS