tiendas autorizadas freshly
OLI DE JOJOBA

OLI DE JOJOBA

INCI: Simmondsia Chinensis Seed Oil

Obtenció: L'oli de jojoba s'extreu de la nou (llavor) de la jojoba (Simmondsia chinensis). En realitat més que un oli és una espècie de cera que a temperatura ambient és líquida. Té una composició del 96% de ceramides.

Beneficis: Altament hidratant i nutritiu. Les ceramides recobreixen les cèl·lules de l'epidermis i ajuden a regular la seva hidratació de manera intensa. Són molt similars a les de la pell humana per això s'absorbeixen, actuen ràpidament i no són untuoses al tacte. L'oli de jojoba també conté àcid linoleic que és un reestructurador i regenerador de la pell natural molt efectiu. El seu contingut en vitamina E també ajuda a rejovenir la nostra pell i proporciona un sistema defensiu enfront dels radicals lliures. En addició, és ideal per a pells grasses o amb acne ja que absorbeix el sèu acumulat i ajuda que desapareguin els grans.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

Skincare Detox Plan Skincare Detox Plan

Skincare Detox Plan

Xampú + Gel + Tònic + Exfoliant + Crema reafirmant

Preu

79,00 €

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS