tiendas autorizadas freshly
OLI DE LLAVOR DE COTÓ

OLI DE LLAVOR DE COTÓ

INCI: Gossypium Herbaceum Seed Oil

Obtenció: Aquest oli s'obté per premsat en fred de les llavors de cotó. El resultat és un oli groc clar, delicat i agradable. Aquest oli és lliure de gossipol i de manipulació genètica.

Beneficis: L'oli de llavor de cotó aporta una gran hidratació a la pell. Es tracta d'un oli ric en Vitamina E i té un alt contingut d'àcid linoleic, àcid palmític, calci, magnesi, fòsfor, ferro i altres. És per això que és un oli perfecte per aportar suavitat i hidratació a la pell de nadons i nens.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS