tiendas autorizadas freshly
OLI DE GIRASOL

OLI DE GIRASOL

INCI: Helianthus Annuus Seed Oil

Obtenció: l'oli de gira-sol, molt ric en àcid omega-6 i vitamina E, s'obté a partir de les pipes de gira-sol.

Beneficis: en qualitat cosmètica és un excel·lent agent reparador de la pell. Preveu la deshidratació de la pell i té propietats calmants, nutritives i antibacterianes. És perfecte per a tractar pell seca i regular pells grasses amb o sense acne.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS