×
(0 resultats)

Si encara no tens clar el que estàs buscant, pots començar per aquí:

tiendas autorizadas freshly
OLI DE KENDI

OLI DE KENDI Eco Eco

INCI: Aleurites Moluccanus Seed Oil

Obtenció: Aquest oli s'extreu del premsatge en fred de les llavors d'Aleurites Moluccanus, un arbre natiu de Malàisia i les illes del Pacífic. S'utilitza comunament en la cuina d'Indonèsia.

Beneficis: En el seu perfil d'àcids grassos destaca un alt contingut en àcid linoleic, oleic i linolènic. És un ingredient amb excel·lents propietats organolèptiques. Penetra ràpidament en la pell, hidratant-la i suavitzant-la sense aportar un acabat greixós.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS