×
(0 resultats)

Si encara no tens clar el que estàs buscant, pots començar per aquí:

tiendas autorizadas freshly
OLI DE LLAVOR DE RAÏM

OLI DE LLAVOR DE RAÏM

INCI: Vitis Vinifera Seed Oil

FRUITA

Obtenció: El raïm, fruita de sabor dolç, s'obté de la vinya i està composta en major part per aigua i fibra. L'oli de llavor de raïm és el resultat de l'extracció per pressió. Aporta Vitamina E, tanins, omega 6 i una gran quantitat d'antioxidants que ajuden al fet que els nostres teixits i òrgans estiguin protegits dels radicals lliures.

Beneficis: El seu poder antioxidant, nutritiu i protector ajuda als cabells crespats i trencadissos. Millora la circulació, enforteix els vasos sanguinis i redueix la caiguda del cabell.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS