tiendas autorizadas freshly
OLI DE LLI

OLI DE LLI

INCI: Linum Usitassimum Seed Oil

Obtenció: Oli vegetal extret de les llavors del lli mitjançant un procés de premsat en fred després de l'assecatge. És molt apreciat pels experts pels seus beneficis sobre la pell.

Beneficis: Té propietats antiinflamatòries i suavitzants, reduint l'aparença de línies d'expressió i suavitzant arrugues. És especialment beneficiós per a pells seques i el seu alt contingut en àcids grassos contribueix a reduir vermellors i irritacions provocades per desordres de la pell. A més, també s'utilitza com a agent aromatitzant.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS