×

Si encara no tens clar el que estàs buscant, pots començar per aquí:

tiendas autorizadas freshly
OLI DE MANDARINA

OLI DE MANDARINA

INCI: Citrus Nobilis Oil

Obtenció: Obtingut de la mandarina, família de les rutàcies que es troba principalment a l'Àfrica, Amèrica i Àsia.

Beneficis: Al tractament de la pell es destaquen les seves propietats antisèptiques i revitalitzats.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS