tiendas autorizadas freshly
OLI DE MEADOWFOAM

OLI DE MEADOWFOAM

INCI: Limnanthes Alba Seed Oil

Obtenció: També dita ""escuma de prat"", la Limnanthes Alba és una espècie de planta de la família meadowfoam. És nativa de Califòrnia i Oregon, on creix en hàbitats humits i herbosos.

Beneficis: Posseeix impressionants propietats hidratants i rejovenidores. És un gran aliat per a la lluita contra la pèrdua d'hidratació, ajudant a formar una barrera que evita la pèrdua d'aigua i facilita l'entrada de nutrients cap a les capes més profundes de l'epidermis.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS