tiendas autorizadas freshly
OLI DE MONGONGO

OLI DE MONGONGO

INCI: Schinziophyton Rautanenii Kernel Oil

Obtenció: El manketti és un arbre provinent de Sud-àfrica, el fruit del qual s'anomena mongongo i és una nou super nutritiva que actua com a emol·lient i protector de la pell.

Beneficis: La seva composició es basa en àcids grassos poliinsaturats, proteïnes, minerals i vitamina E. És un poderós antioxidant i reductor de línies d'expressió. Repara l'estrat corni de la pell i alleuja les pells més seques, irritades i inflamades.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS