tiendas autorizadas freshly
OLI DE SACHA INCHI

OLI DE SACHA INCHI

INCI: Plukenetia Volubilis Seed Oil

Obtenció: Planta semillenyosa i perenne, de la família de les euforbiàcies. És originària de l'Amazònia i s'utilitza tradicionalment en alimentació i medicina per la seva destacada composició de proteïnes, aminoàcids, àcids grassos essencials (omegues 3, 6 i 9) i vitamina E.

Beneficis: Té un alt contingut en àcids alfa-linoleic, linoleic i oleic i una exclusiva quantitat de tocoferols. Millora la funció de barrera de la pell i normalitza el seu procés de queratinització, protegint la membrana cel·lular i reduint la pèrdua transepidèrmica d'aigua.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS