×

Si encara no tens clar el que estàs buscant, pots començar per aquí:

tiendas autorizadas freshly
OLI DE SALVIA

OLI DE SALVIA

INCI: Salvia Officinalis Oil

Obtenció: S'obté a partir de la sàlvia, una planta de la família de les Lamiaceae i que a més, presenta un elevat nivell de flavonoides.

Beneficis: Es caracteritza per les seves propietats antimicrobianes, ja que combat eficaçment els microorganismes causants de mals olors. Al ser un deodoritzant permet millorar l'efecte purificant i ajuda a potenciar la sensació de neteja.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS