×
(0 resultats)

Si encara no tens clar el que estàs buscant, pots començar per aquí:

tiendas autorizadas freshly
OLI DE SÀNDAL

OLI DE SÀNDAL

INCI: Fusanus Spicatus Kernel Oil

Obtenció: El Sàndal australià és un arbre natiu d'àrees semiàrides del sud l'oest d'Austràlia. El seu oli s'utilitza com aromàtic, en medicina i alimentació.

Beneficis: És una font natural d'àcid ximènic, un àcid gras de triple enllaç molt inusual amb activitat única en la pell. A part d'aportar un gran efecte hidratant, redueix les línies d'expressió, incrementa la finor i redueix arrugues.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS