×
(0 resultats)

Si encara no tens clar el que estàs buscant, pots començar per aquí:

tiendas autorizadas freshly
OLI DE SÈSAM

OLI DE SÈSAM Eco Eco

INCI: Sesamum Indicum Seed Oil

Obtenció: L'oli de sèsam s'obté mitjançant premsatge en fred de les seves llavors. El Sesamum Indicum és una planta herbàcia de la família de les Pedaliàcies. Ja es conreava a l'antiga Mesopotàmia fa almenys quatre mil·lennis. Actualment continua sent d'ús popular en països orientals i americans, en forma de llavor, oli o derivats.

Beneficis: Entre les seves activitats destaquen la fotoprotectora, hidratant, antibacteriana i antioxidant. Actua sobre l'estrat corni, combatent inflamacions comunes en pells sensibles com la dermatitis. Les seves propietats fotoprotectores ho fan idoni per a protegir la pell dels danys ocasionats per les radiacions solars.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS