tiendas autorizadas freshly
OXID DE ZINC

OXID DE ZINC

INCI: Zinc Oxide

Obtenció: S'obté de forma natural de la zincita o cincita, un mineral que conté un 80% d'òxid de zinc.

Beneficis: L'òxid de zinc és un mineral natural inert que té la capacitat d'actuar com a protector solar reflectint i dispersant les radiacions. Actua a la pell de forma superficial com un mirall aportant una barrera efectiva contra els rajos solars. El seu poder de protecció és altament efectiu contra les radiacions UVA, llum visible i IR.

També aporta beneficis com seborregulador millorant pells grasses i disminuint l'aparició d'acne, taques i reduint la irritació i inflamació de la pell.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS