tiendas autorizadas freshly
P-ANISIC ACID

P-ANISIC ACID

INCI: p-Anisic Acid

Obtenció: Aquest ingredient es troba de forma natural a l'anís, una herba de la família de les apiáceas originària de l'Àsia sud-occidental i la conca mediterrània oriental. Per tant, el seu origen és 100% vegetal.

Beneficis: Es tracta d'un innovador conservant natural, actua com a agent aromatitzant, conservant i emmascarant d'aromes.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS