tiendas autorizadas freshly
PERA

PERA

INCI: Pyrus Communis Fruit Extract

Obtenció: aquest extracte s'obté del fruit de la pera.

Beneficis: la pera és bona per conservar la joventut dels teixits. Aquesta fruita és rica en antioxidants, ens proporciona vitamines C i E, betacarotens i zinc. També serveix per tractar la pell greixosa o amb tendència acneica. A més, proporciona hidratació de llarga durada en pells seques.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS