tiendas autorizadas freshly
POLYGLYCERYL-3 POLYRICINOLEATE

POLYGLYCERYL-3 POLYRICINOLEATE

INCI: Polyglyceryl-3 Polyricinoleate

Obtenció: És un emulsionant natural obtingut a partir de la glicerina i l'àcid esteàric.

Beneficis: S'utilitza en formulacions de cremes de fase externa oliosa i permet emulsionar correctament els filtres físics en les cremes solars.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS