tiendas autorizadas freshly
POLYGLYCERYL-4 LAURATE/SEBACATE

POLYGLYCERYL-4 LAURATE/SEBACATE

INCI: Polyglyceryl-4 Laurate/Sebacate

Obtenció: èster d'àcid làuric, un àcid gras saturat que presenta propietats antibacterianes, i Polyglycerin-4. És un ingredient natural i biodegradable aprovat per Ecocert.

Beneficis: actua com condicionador de la pell, emol·lient, solubilitzant i agent emulsionant.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS