×

Si encara no tens clar el que estàs buscant, pots començar per aquí:

tiendas autorizadas freshly
POLYGLYCERYL-10 LAURATE

POLYGLYCERYL-10 LAURATE

INCI: Polyglyceryl-10 Laurate

Obtenció: es tracta d'un èster de poliglicerina que està formada per una mitja de 10 unitats d'àcid lauric i glicerol.

Beneficis: s'utilitza com agent emulsionant, surfactant i condicionador de la pell. A més, actúen com solubilitzants dels perfums i olis essencials.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS