tiendas autorizadas freshly
POTASSIUM COCOYL RICE AMINO ACIDS

POTASSIUM COCOYL RICE AMINO ACIDS

INCI: Potassium Cocoyl Rice Amino Acids

Obtenció: Tensioactiu i co-tensioactiu suau d'origen vegetal, biodegradable i acceptat en l'elaboració de xampús i gels de dutxa. S'obté a partir de l'oli de coco i de l'oli d'arròs.

Beneficis: S'encarrega de realitzar una neteja suau, reduint el potencial d'irritació d'altres tensioactius agressius per a la pell. Produeix una bombolla petita.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS