tiendas autorizadas freshly
POTASSIUM PALMITOYL

POTASSIUM PALMITOYL

INCI: Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein

Obtenció: sal de potassi d'origen natural amb base de plantes que actua com a emulsionant.

Beneficis: agent condicionador i netejador de la pell i el cabell. Manté la pell en condicions fisiològiques normals, respectant l'equilibri natural.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS