tiendas autorizadas freshly
POTASSIUM SORBATE

POTASSIUM SORBATE

INCI: Potassium Sorbate

Obtenció: és la sal de potassi de l'àcid sòrbic que es produeix de forma natural en les baies del besurt (Sorbus aucuparia).

Beneficis: actua com a conservant i protegeix els cosmètics del seu deteriorament impedint o retardant el creixement i reproducció dels microorganismes. Aquest compost és metabolitzat pel nostre organisme resultant en aigua i CO2, per tant és totalment inofensiu.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS