×
(0 resultats)

Si encara no tens clar el que estàs buscant, pots començar per aquí:

tiendas autorizadas freshly
PULLULAN

PULLULAN

INCI: Pullulan

Obtenció: polisacàrid natural produït pel fong Aureobasidium.

Benefici: és usat en cosmètica per les seves potents propietats anti-arrugues i reafirmats. Produeix un efecte filmogénico que proporciona suavitat a la pell i el cabell.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS