tiendas autorizadas freshly
RHAMNOSE

RHAMNOSE

INCI: Rhamnose

Obtenció: polisacàrid natural que s'obté de l'arç cerval (Rhamnus catharticus), un arbust espinós de la família de les ramnàcies.

Beneficis: aquest polisacàrid actua com prebiòtic en la formulació del desodorant. Evita que els bacteris causants de la mala olor Staphylococcus epidirmidis i Corynebacterium xerosi s'adhereixin a la pell i proliferin a l'aixella.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS