×
(0 resultatsresultat)

Si encara no tens clar el que estàs buscant, pots començar per aquí:

tiendas autorizadas freshly
OLI DE RICÍ

OLI DE RICÍ

INCI: Ricinus Communis Seed Oil

Obtenció: S'obté en el premsatge en fred de les llavors de la planta Ricinus communis.

Beneficis: Té un alt contingut en antioxidants, proteïnes, minerals i vitamines. L'àcid ricinoleic que conté, combat els microbis, ajudant a purificar la pell. És un potent hidratant que ajuda a mantenir la humitat de la dermis i aporta un extra de suavitat. A més, és considerat com un ingredient miraculós per a les pestanyes, ja que, prevé la caiguda i repara els fol·licles danyats. De la mateixa manera, contribueix a un augment de la densitat i estimula el creixement.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS