tiendas autorizadas freshly
ROMANÍ

ROMANÍ Eco Eco

INCI: Rosmarinus Officinalis Leaf Extract

Obtenció: el romaní és un arbust aromàtic, llenyós, de fulles perennes, molt ramificat, que pot arribar a mesurar 2 metres d'altura. Creix en tot tipus de sòls, preferiblement els secs, sorrencs i permeables. Aquest extracte s'obté de les fulles del romaní mitjançant un procés de maceració.

Beneficis: aquest extracte de romaní aporta una significativa activitat antiinflamatòria i antibacteriana gràcies a la seva concentració en àcid rosmarínic, que tracta pells sensibles i irritades. D'altra banda, l'àcid carnòsic i el carnosol actuen com a agents antimicrobians enfront de bacteris gram positius i gram negatius. En general, aquest extracte té un notable poder antisèptic i astringent, ajuda a cicatritzar i també a enfortir el creixement del cabell des de l'arrel.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS