tiendas autorizadas freshly
ROSA

ROSA

INCI: Rose Extract

Obtenció: aquest extracte s'obté dels pètals de la rosa.

Beneficis: les roses són un gran aliat per a la pell. Donades les seves característiques, aquest extracte presenta propietats com a tònic, suavitzant, seboregulador, antiedat i aromatitzant. És molt indicat per a productes que tractin processos oxidatius de la pell o pells amb tendència acneica.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS