tiendas autorizadas freshly
ROSA DE DAMASC

ROSA DE DAMASC

INCI: Rosa Damascena Flower Extract

Obtenció: aquest extracte s'obté de les flors de la Rosa × damascena, un arbust de flors roses. S'obté mitjançant un procés de destil·lació per corrent de vapor que parteix dels pètals. Es diu que per obtenir un litre d'oli essencial necessitem quatre mil pètals de roses.

Beneficis: ideal per a la pell seca i madura ja que té propietats reafirmants i antioxidants, reverteix els signes de l'envelliment i l'aparició d'arrugues. A més té un elevat poder hidratant, astringent, antiinflamatori i cicatritzant. Proporciona una aroma calmant, relaxant, refrescant i estimulant.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS