×
(0 resultats)

Si encara no tens clar el que estàs buscant, pots començar per aquí:

tiendas autorizadas freshly
SALVIA OFFICINALIS

SALVIA OFFICINALIS

INCI: Salvia Officinalis Leaf Extract

Obtenció: L'extracte de la fulla de Salvia és molt utilitzat en cosmètica. Conegut pel seu aroma, té un gran efecte refrescant i calmant.

Beneficis: Està constituïda principalment per triterpens pentacíclics, flavonoides, àcid rosmarínic i carnosol. És un gran antisèptic i antioxidant. És ideal per la pell madura i desvitalitzada, així com pel tractament d'afeccions del cuir cabellut i els cabells.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS