tiendas autorizadas freshly
SALZE NEGRE

SALZE NEGRE

INCI: Salix Nigra Bark Extract

Obtenció: Aquest extracte és obtingut a partir de l'escorça del salze negre, un arbre originari de l'est d'Amèrica del Nord. Aquesta part de l'arbre té un elevat contingut en tanins i salicina. 

Beneficis: Proporciona exfoliació (incrementa la renovació cel·lular) i acció anti-microbiana sense cap tipus d'irritació associada. L'àcid salicílic actua suavitzant i dissolent la queratina, el que comporta que les pells mortes es desprenguin i siguin fàcilment extraïbles. Pot penetrar en la profunditat dels porus de la pell i exfoliar tant l'interior d'aquests com la superfície dèrmica més externa. També pot reduir la secreció de sèu per la qual cosa serveix per tractar problemes d'acne.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS