×
(0 resultats)

Si encara no tens clar el que estàs buscant, pots començar per aquí:

tiendas autorizadas freshly
SCLEROTIUM GUM

SCLEROTIUM GUM

INCI: Sclerotium Gum

Obtenció: polisacàrid compost per monòmers de glucosa que produeix el bacteri filamentos Sclerotium rolfssii mitjançant processos de fermentació.

Benefici: ingredient molt versàtil que millora la percepció sensorial dels productes cosmètics. Es tracta d'un agent espessant amb textura de gel. També actua com a hidratant natural amb propietats suavitzants per a la pell.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS