tiendas autorizadas freshly
SHOREA ROBUSTA

SHOREA ROBUSTA

INCI: Shorea Robusta Resin

Obtenció: La sal és un arbre originari del subcontinent indi. S'utilitza en nombrosos àmbits, des de la construcció, medicina ayurvèdica, alimentació o cosmètica.

Beneficis: La resina té acció astringent. S'utilitza per la seva capacitat compactant per crear la viscositat adequada en els productes cosmètics.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS