tiendas autorizadas freshly
SILICA

SILICA

INCI: Silica

Obtenció: el diòxid de silici (SiO2), conegut comunament amb el nom de silica, és un dels components principals de la sorra. El seu origen és totalment mineral i s'obté, per exemple, de la purificació del quars.

Benefici: agent espessant que s'utilitza en forma amorfa en els productes cosmètics. També és utilitzat com anti-aglomerant o absorbent.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS