tiendas autorizadas freshly
SORBIC ACID

SORBIC ACID

INCI: Sorbic Acid

Obtenció: Aquest àcid és present en diverses fruites, però s'extreu de la fruita del sorbellano (sorbus aucuparia).

Beneficis: L'àcid sòrbic ajuden a preservar els cosmètics, són emprats com a agents antimicrobians en la indústria alimentària i cosmètica. Concretament redueixen el desenvolupament de les levaduraas i fongs.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS