tiendas autorizadas freshly
SORBITAN OLIVATE

SORBITAN OLIVATE

INCI: Sorbitan Olivate

Obtenció: És un emulsionant lliure de PEG, basat en àcids grassos de l'oli d'oliva, esterificats amb un sucre natural anomenat sorbitol.

Beneficis: És particularment suau i compatible amb la pell. Redueix la pèrdua d'hidratació i s'utilitza en diferents productes per la seva cura, així com el maquillatge. Representa una bona alternativa com emulsionant hipoalergènic i biocompatible.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS