×
(0 resultatsresultat)

Si encara no tens clar el que estàs buscant, pots començar per aquí:

tiendas autorizadas freshly
TOCOPHERYL ACETATE

TOCOPHERYL ACETATE

INCI: Tocopheryl Acetate

Obtenció: L'acetat de tocoferol és una forma de vitamina E. És una vitamina que es pot aïllar dels olis vegetals. S'utilitza en alimentació i també en cosmètica.

Beneficis: Té propietats antioxidants, hidratants i antiinflamatòries. És un ingredient adequat per aconseguir beneficis antiaging, al promoure la protecció i reparació de la pell

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

Energy C Facial Mask | Freshly Cosmetics

Energy C Facial Mask

Mascareta energètica - 50ml

Preu regular

26,00 €

Preu

19,50 €

-25%

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS