tiendas autorizadas freshly
VITAMINA E

VITAMINA E

INCI: Tocopherol

Obtenció: el tocoferol o vitamina E es troba de forma natural en greixos i olis vegetals, cereals, fruits secs i verdures de fulla verda i groga.

Beneficis: s'utilitza en cosmètica per les seves propietats antioxidants i també actua com a agent condicionador de la pell. Redueix l'aparició d'estries, millora el to de la pell, proporciona la humitat necessària i la manté ferma. En referència a la cura capil·lar, aquest ingredient actua millorant la circulació de la sang en el cuir cabellut, estimulant el creixement i també resulta en un bon condicionador capil·lar que proporciona brillantor.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS