tiendas autorizadas freshly
OLI DE BLAT DE MORO

OLI DE BLAT DE MORO

INCI: Zea Mays Oil

Obtenció: El blat de moro és una gramínia originària del centre de Mèxic i de cultiu molt estès actualment. Té propietats diürètiques i hipotensores, i forma part de l'alimentació en moltes cultures.

Beneficis: És un bon emulant. A la seva composició es troben glicèrids dels àcids linoleics i oleics. Actua com condicionant de la pell i el cabell.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS