tiendas autorizadas freshly
MUSGO DE IRLANDA

MUSGO DE IRLANDA

INCI: Chondrus Crispus Powder

Obtenció: l'extracte de molsa d'Irlanda és un mucílag extret de l'alga anomenada Chondrus crispus, que es deixa assecar i es redueix a pols. Quan es rehidrata aquest extracte és molt versàtil, pot ser utilitzat com a agent espessant o per a la producció de pel·lícules resistents.

Beneficis: excel·lent agent hidratant. Els copolímers s'utilitzen en els productes per al cabell per realitzar gels transparents. No obstant, l'extracte de molsa d'Irlanda és una excel·lent alternativa natural. Té un efecte calmant en la pell i el cabell netejant-los amb suavitat. També té propietats antiinflamatòries.

PRODUCTOS QUE CONTIENEN ESTE INGREDIENTE

PRODUCTOS QUE CONTIENEN ESTE INGREDIENTE


BUSCAR INGREDIENTES