tiendas autorizadas freshly
CETYL ALCOHOL

CETYL ALCOHOL

INCI: Cetyl Alcohol

Obtenció: alcohol gras obtingut a partir del coco, de manera que el seu origen és natural.

Beneficis: és utilitzat com emol·lient, emulsionant, espessant i agent de transport per a altres ingredients en solucions cosmètiques. També cal destacar que proporciona als productes una bona extensibilitat.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS