tiendas autorizadas freshly
RICE BRAN WAX

RICE BRAN WAX

INCI: Oryza Sativa Cera

Obtenció: Aquesta cera vegetal s'obté del segó d'arròs, una de les parts de l'arròs integral que se separa en el procés d'obtenció de l'arròs blanc. Conté antioxidants, fibra i proteïna i s'utilitza en alimentació i cosmètica.

Beneficis: Aquest emolient és un reconegut ingredient suavitzant. Redueix el micro-relleu i rugositat de la superfície cutània. A més també actua com a protector de factors ambientals mantenint la pell en condicions òptimes.

PRODUCTS CONTAINING THIS INGREDIENT

PRODUCTS CONTAINING THIS INGREDIENT


SEARCH INGREDIENTS